press to zoom
1/9

Ubicat al cor de Girona, Atmosphere és un estudi d’interiorisme format per 5 professionals de l’àmbit del disseny d'interiors i industrial, dirigit per Lluïsa Soler i amb una motivació comú, fer de cada espai una atmosfera singular i única que encaixi perfectament amb l’estil de vida i expectatives dels nostres clients.
 

Amb més de 10 anys d’experiència i més de 50 projectes a la nostra esquena hem donat forma als somnis dels nostres clients, en ambients domèstics, hotels, restaurants, boutiques...Busquem sempre la fusió perfecte entre estil, funcionalitat i estètica atemporal, apostant per combinar la tecnologia amb l’artesania local, aconseguint una personalitat exclusiva a cada un dels projectes.

Situado en el corazón de Girona, Atmosphere es un estudio de interiorismo integrado por 5 profesionales del sector del diseño de interiores e industrial, dirigido por Lluïsa Soler y con un lema común, hacer de cada espacio una atmósfera singular y única, que encaje a la perfección con el estilo de vida y expectativas de nuestros clientes.

 

Con más de 10 años de experiencia y más de 50 proyectos a la espalda, hemos dado forma a los sueños de nuestros clientes, en ambientes domésticos, hoteles, restaurantes, boutiques.... Buscamos siempre la fusión perfecta entre estilo, funcionalidad y estética atemporal, apostando por combinar la tecnología con la artesanía local, consiguiendo una personalidad exclusiva en cada uno de los proyectos.