1/9

Ubicat al cor de Girona, Atmosphere és un estudi d’interiorisme format per 5 professionals de l’àmbit del disseny d'interiors i industrial, dirigit per Lluïsa Soler i amb una motivació comú, fer de cada espai una atmosfera singular i única que encaixi perfectament amb l’estil de vida i expectatives dels nostres clients.
 

Amb més de 10 anys d’experiència i més de 50 projectes a la nostra esquena hem donat forma als somnis dels nostres clients, en ambients domèstics, hotels, restaurants, boutiques...Busquem sempre la fusió perfecte entre estil, funcionalitat i estètica atemporal, apostant per combinar la tecnologia amb l’artesania local, aconseguint una personalitat exclusiva a cada un dels projectes.

Situado en el corazón de Girona, Atmosphere es un estudio de interiorismo integrado por 5 profesionales del sector del diseño de interiores e industrial, dirigido por Lluïsa Soler y con un lema común, hacer de cada espacio una atmósfera singular y única, que encaje a la perfección con el estilo de vida y expectativas de nuestros clientes.

 

Con más de 10 años de experiencia y más de 50 proyectos a la espalda, hemos dado forma a los sueños de nuestros clientes, en ambientes domésticos, hoteles, restaurantes, boutiques.... Buscamos siempre la fusión perfecta entre estilo, funcionalidad y estética atemporal, apostando por combinar la tecnología con la artesanía local, consiguiendo una personalidad exclusiva en cada uno de los proyectos.

Atmosphere Soler Projects S.L.     Plaça Catalunya, 15,  3r 2a      17004-Girona     Tel.- +34 972 209 204      atmospheresp@atmospheresp.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now