press to zoom
1/7

Atmosphere disposa d’un servei integral, que gestiona tot el procés de creació, disseny, amidaments, pressupostos, tràmits administratius i legals,  execució  de l’obra i assessorament estilístic per arribar al resultat desitjat. A cada projecte li correspon un manual d’instruccions diferent, un resum de les intervencions que hem fet per crear el teu espai a mida . Ens encarreguem de tot el que faci falta,  des de retirar els mobles antics fins a col·locar l’última bombeta…

El nostre estudi desenvolupa una línia de producte propi, específica per solucionar situacions concretes, làmpades, aïllants del so, mobiliari funcionals, teixits, panells... pensats en exclusiva per als nostres clients, i amb la col·laboració de professionals de l’artesania i enginyers.

Atmosphere cuenta con un servicio integral, que gestiona todo el proceso de creación. diseño, presupuestos, mediciones, trámites administrativos y legales, ejecución de la obra y asesoramiento estilístico par llegar al resultado deseado. A cada proyecto le corresponde un manual de instrucciones diferente, un resumen de las intervenciones que hemos hecho para crear un espacio a tu medida, Nos encargamos de todo lo necesario, desde la retirada de los muebles antiguos a la colocación de la última bombilla.

Nuestro estudio desarrolla una línea de producto propio, específica para dar solución a situaciones concretas, lámparas aislante del sonido, mobiliario funcional, tejidos, paneles... pensados en exclusiva para nuestros clientes y en colaboración con profesionales de la artesanía e ingeniería.